Ούτε χιλιοστό δεν άφησαν που να μην ερευνήσουν στο όχημα που επέβαιναν δύο Έλληνες οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους ακινητοποίησαν στους Αγίους Θεοδώρους, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών.
Τελικά, ανακάλυψαν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος, όπου οι δράστες ηλικίας 25 και 49 χρόνων έκρυβαν ποσότητες ηρωίνης βάρους πέντε κιλών και 99 γραμμαρίων και 165 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία σκόπευαν να διοχετεύσουν στα στέκια χρηστών της Κορινθίας.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα και δύο κινητά των επιβατών, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.