Άγιος Νικόλαος: Τον έπιασαν με κλεμμένα κοσμήματα

Άγιος Νικόλαος: Τον έπιασαν με κλεμμένα κοσμήματα

Κουβαλούσε τα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ στις τσέπες του - Αποπειράθηκε να «βουτήσει» χρήματα από το ταμείο στο Ηράκλειο

kosmhmata-listeia-kws1-660x355
Μέρα-μεσημέρι κυκλοφορούσε σε έναν δρόμο περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι με τις τσέπες γεμάτες... κοσμήματα, ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας αλλά δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του!

Ο 38χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια που ανέλαβε την προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας προέκυψε ότι είχε κλέψει τα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ κοσμήματα από το σπίτι μιας γυναίκας στην πόλη. Η ιδιοκτήτρια κλήθηκε στο τμήμα, όπου αναγνώρισε τα κοσμήματα και της αποδόθηκαν, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

Πήγε να ψωνίσει και άδειασε το ταμείο!

Σε ένα κατάστημα του Ηρακλείου μπήκε για να ψωνίσει ένας αλλοδαπός, αλλά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης δεν βρισκόταν κοντά στο ταμείο και άρπαξε 250 ευρώ από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής! Όμως, έγινε αντιληπτός από τον επιχειρηματία, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα ο δράστης έπεσε στα χέρια ανδρών της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων. Ο αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα

Κλειστά τα μαγαζιά το Σάββατο σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική 

«Κοκκινίζει» ο χάρτης: 150 εισαγωγές κάθε ημέρα στα νοσοκομεία, οι μισές στην Αττική 

Πέθανε ο ηθοποιός Κρίστοφερ Πλάμερ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης