Κεφαλονιά: Φύλαγαν κλεμμένα κοσμήματα σε κρύπτες φορτηγού

Κεφαλονιά: Φύλαγαν κλεμμένα κοσμήματα σε κρύπτες φορτηγού

Στις κρύπτες εντοπίστηκαν 1.775 ευρώ και χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας 

kefalonia
Τους ανήξερους έκαναν ένας 30χρονος οδηγός αγροτικού φορτηγού και οι δυο συνεπιβάτιδές του ηλικίας 22 και 23 χρόνων, όταν ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Σάμη της Κεφαλονιάς λίγη ώρα αφ’ ότου τρύπωσαν σε ένα σπίτι και άρπαξαν 570 ευρώ.

Πάνω στους τρεις Έλληνες δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, ωστόσο η περιγραφή του φορτηγού που είχε δοθεί, δεν άφηνε αμφιβολία ότι ήταν οι δράστες της κλοπής. Έτσι, οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα του 30χρονου, ώσπου εντόπισαν τις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες που θύμιζαν… τραπεζικές θυρίδες!

Στο εσωτερικό τους βρήκαν 1.755 ευρώ, αλλά και χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονταν από τις διαρρήξεις δυο σπιτιών στην Κεφαλονιά! Από το ένα στην περιοχή του Καραβόμυλου είχαν κλαπεί 660 ευρώ την περασμένη Δευτέρα και από το άλλο 850 ευρώ και χρυσαφικά στις 18 Δεκεμβρίου!

Όλα κατασχέθηκαν και τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται η προέλευσή τους. Ο 30χρονος και οι δυο νεαρές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τους απήγγειλε κατηγορία για κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ το φορτηγό που χρησιμοποιούσαν για τις κλοπές κατασχέθηκε.
Kefalonia-klopes
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης