Πέραμα: Εντοπίστηκαν 20 κιλά κοκαΐνης στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Νέο Ικόνιο
Πιθανόν η υπόθεση να σχετίζεται με εντοπισμό 700 κιλών κοκαΐνης μέσα σε φορτίο με μπανάνες τον Σεπτεμβρίου του 2019 στο λιμάνι του Πειραιά
Μίλτος Σακελλάρης
Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνηςάνω των 20 κιλών προχώρησαν την Τετάρτη άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στο Πέραμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από εκτεταμένο έλεγχο εντοπίστηκαν μέσα σε κουτιά με μπανάνες σακουλάκια με κοκαΐνη. Το κοντέινερ που εντοπίστηκε στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Νέο Ικόνιο είχε προορισμό την Τουρκία.
Σημειωνεται πως τον Σεπτεμβρίου του 2019 στελεχη του λιμενικου και της ΕΛΑΣ είχαν εντοπίσει 700 κιλά κοκαΐνης μέσα σε φορτίο με μπανάνες σε κοινή επιχείρηση που έκαναν στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά.
Άγνωστο παραμένει - τουλάχιστον για την ώρα - αν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται και με ποιον τρόπο.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους