Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε δημόσιο χώρο, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας 62χρονος Αλβανός πλησίασε μια παρέα ανήλικων αγοριών σε πάρκο, κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουthestival, ο 62χρονος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε έναν 12χρονο, μέλος της παρέας των ανήλικων που έπαιζαν στο πάρκο. Αμέσως μετά έβγαλε ένα μαχαίρι και είπε στο παιδί πως θα το σκοτώσει.
Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Ο δράστης είχε παρενοχλήσει ξανά τον 12χρονο
«Του είπε ότι τον θυμάται από ένα παλιότερο συμβάν και ότι θα τον σκοτώσει για να μην μιλήσει. Ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν να φύγουν και δεν τα χτύπησε» δήλωσε στο thestival άτομο από το περιβάλλον του ανήλικου.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 62χρονος Αλβανός είναι περιθωριακό άτομο και είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη μία φορά πριν από καιρό την συγκεκριμένη παρέα ανηλίκων.
Σε βάρος του 62χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη