Αίγιο: Έπιασαν φυγόποινο διαρρήκτη με τρεις καταδίκες
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε ένας Έλληνας στο Αίγιοαπό αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το μεσημέρι του Σαββάτου, όμως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία του ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν, όχι μια ή δυο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις κλοπών!
Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί τρεις φορές από το ίδιο δικαστήριο, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου, και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Σύλληψη με ένταλμα για ναρκωτικά στον Τύρναβο
Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου για σύσταση συμμορίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στον βόλο για να απολογηθεί.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.