«Ενήργησαν βάσει σχεδίου» οι τραμπούκοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό

«Ενήργησαν βάσει σχεδίου» οι τραμπούκοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό

Ο 53χρονος εργαζόμενος υπέστη κατάγματα όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Ερυθρού Σταυρού - Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό

stathmarxis-metro3434
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τον ξυλοδαρμό σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια από δύο νεαρούς, μόνο και μόνο επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες και να κατεβάσουν τα πόδια τους από τις καρέκλες.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των σταθμαρχών της ΣΤΑΣΥ, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε πως οι δύο δράστες «ενήργησαν βάσει σχεδίου», εξηγώντας πως οι θερμοκέφαλοι νεαροί περίμεναν να αδειάσει η πλατφόρμα πριν επιτεθούν στον άτυχο υπάλληλο.

Δείτε το βίντεο:



Την ίδια ώρα, η κατάθεση του 53χρονου σταθμάρχη του μετρό προσέθεσε πλήθος στοιχείων για το προφίλ τους και έδειξε ότι πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα σκληρά που δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου και των συνεπειών της ακραίας βίας που χρησιμοποιούν. Παράλληλα, δείχνουν έντονη αντικοινωνική συμπεριφορά, αφού τους χαρακτηρίζει αχαλίνωτο μίσος για την κοινωνία και το ευνομούμενο κράτος.

Λίγες ώρες μετά  την επίθεση που δέχθηκε ο σταθμάρχης του Μετρό εξιστόρησε στον ΑΝΤ1 τα δραματικά λεπτά που πέρασε και παρα λίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

«Επιβιβάστηκα στην Ανθούπολη. Στον Άγιο Αντώνιο επιβιβάστηκαν δύο νεαροί χωρίς μάσκα. Κάθισαν στα καθίσματα και έβαλαν και τα πόδια πάνω στα καθίσματα. Λέω στον ένα “βρε παλικάρι, έτσι κάθεσαι στο σπίτι σου και χωρίς μάσκα και βάζεις τα πόδια σου στο κάθισμα;”. Γυρνάει τότε και μου απαντάει: “εγώ έτσι κάθομαι στο σπίτι μου”. Του είπα κι εγώ “ωραίο σπίτι”. Σηκώθηκε ο μεγαλύτερος και μου ειπε: “Τι είπες στον αδελφό μου”. Σηκώθηκαν και οι δύο όρθιοι, σηκώθηκα κι εγώ γιατί φοβήθηκα. Επειδή είχε ένα τσαντάκι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιο μαχαίρι,κάτι άλλο . Δεν κατέβηκα σε άλλο σταθμό, είπα θα κατεβώ στην Ομόνοια γιατί εκεί έχει πάντα κόσμο»,  τονίζει ο σταθμάρχης. 

«Κατέβηκα στην Oμόνοια και την ώρα που ήταν να φύγει το τρένο βγήκαν και αυτοί, κράταγαν δύο κουτάκια αναψυκτικά. Πρώτα μου πέταξε ο ένας το ένα, ο άλλος το δεύτερο και την ώρα που πήγα να αποφύγω το δεύτερο, ο ένας ήρθε από πίσω, μου τράβηξε μια μπουνιά στο κεφάλι και στο σαγόνι, με ρίξανε κάτω και στη συνέχεια με βάραγαν και με κλώτσαγαν» είπε στον ΑΝΤ1, φανερά φορτισμένος, ο άτυχος άνδρας.


Κλείσιμο


Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Εν τω μεταξύ, την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσε η άγρια επίθεση που δέχθηκε εργαζόμενος στο Μετρό, υπεύθυνος στον σταθμό Ομόνοια, από δύο νεαρούς όταν τους συνέστησε να φορέσουν μάσκα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση που δέχθηκε ο σταθμάρχης ο οποίος νοσηλεύεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τους δύο δράστες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονίζει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου: «Βίωσα σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα - Είπα όχι, αλλά ασέλγησε πάνω μου»

Δραματική προειδοποίηση του ΟΗΕ για το κλίμα: Οδεύουμε σε «καταστροφική» υπερθέρμανση τον 21ο αιώνα

Ο σταθμάρχης του μετρό για τον ξυλοδαρμό του: «Έκαναν σαν αγρίμια, φώναζα φτάνει, με κλωτσούσαν...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης