
Σώμα 1000 άοπλων αστυνομικών στα ΑΕΙ, οι οποίοι θα τηλεφωνούν στους ένοπλους αστυνομικούς για να επιχειρούν. Οταν διώξει τη δεξιά, είπε ο συριζαίος Φίλης, θα το καταργήσει! Μην ξαφνιάζεστε! Εχει ξαναγίνει με τη δημοτική αστυνομία... Σήμερα νέο Σώμα αστυνομικών για τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ ανακοίνωσε ο Υπουργός. Από χθες επανήλθαν οι αστυνομικοί στο ΜΕΤΡΟ. Δεν τους είδατε; Α, έχετε δίκιο την αράζουν στα ενδότερα των σταθμών!Τουλάχιστον στο νέο Σώμα να τους έχουν τηλεόραση και επιτραπέζια. Και netflix! Περαστικά στον Κύριο σταθμάρχη και συγχαρητήρια. Τον ευχαριστούμε!
ΦΕΡΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑ ΣΟΥΝ.Η ΦΩΤΙΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΤΟΣΑ ΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΤΟ ΤΑ ΘΈΑΤΡΑ;ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟ..ΛΟΥ
Nα δείτε το εξής: Όλοι αυτοί εδώ μέσα που ρίχνουν μύδρους και το ανάθεμα και υπερθεματίζουν κατά των δραστών γιά παραδειγματική τιμωρία τους στην περίπτωση που είναι π.χ μετανάστες, εάν αποκαλυφθεί ότι αυτοί ήσαν αρνητές της μάσκας-ψεκασμένοι-φασίστες-"πατριώτες", θα βρεθούν υπέρ τους τότε ΟΛΟΙ και θα ψάχνουν απίθανες "δικαιολογίες" γιά να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Περιμένετε και θα το δείτε αυτό, από τους φασίστες.
Εδω κυκλοφορησε πως ολο το σκηνικο ειναι σκηνοθετημενο για να χτυπηθει το ψευτοκινημα των αρνητων-ψεκασμενων
Να δούμε πότε (και αν) θα δοθεί η άδεια να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες τους. Πάνω απ' όλα τα "δικαιώματα". Από υποχρεώσεις τίποτα.
Οταν το θυμα ειναι Ελληνας και οι θυτες ακροαριστεροι αλλοδαπης προελευσης δεν υπαρχει θεμα για τους αριστερους προστατες της εργατιας.
Ανακοίνωση: Οι δράστες είναι χουλιγκάνοι, οι δράστες είναι αρνητές μάσκας => οι αρνητές μάσκας είναι χουλιγκάνοι!!!!!!!!!!!!! 😂😂😂😂
Μόνο και μόνο που έχουν χεσ.ένο τον νόμο και προφανώς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η δημόσια υγεία και το κοινωνικό σύνολο, δείχνει στην καλύτερη περίπτωση πως είναι χούλιγκαν και αντικοινωνικά στοιχεία.
Μορφωτικό επίπεδο έχουν και οι δύο 😂😂😂😂😂