Τα τεστ, που είχαν προαιρετικό χαρακτήρα, διενεργήθηκαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ χθες και σήμερα, με τους εκπαιδευτικούς να προσέρχονται μαζικά και να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Συνολικά διενεργήθηκαν 784 τεστ, τα οποία στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.
Ωστόσο, όπως έχει επισημάνει η αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δήμητρα Ακριτίδου, όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου έχουν εξοπλιστεί με μεγάλες ποσότητες καθαριστικών και απολυμαντικών, ενώ θα λειτουργούν και με αυξημένο προσωπικό καθαριότητας, καθώς οι καθαριστές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μεταφερθούν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.