Ηράκλειο: Απάτη με κωδικούς καρτών κινητής τηλεφωνίας

Ηράκλειο: Απάτη με κωδικούς καρτών κινητής τηλεφωνίας

Παριστάνοντας το στέλεχος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ζήτησε από τον καταστηματάρχη τους κωδικούς των καρτών - Ο απατεώνας απέσπασε 12.000 ευρώ

kliseis_apati
Ως στέλεχος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας συστήθηκε στον υπεύθυνο ενός σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο ένας άγνωστος ο οποίος του τηλεφώνησε το μεσημέρι της Τρίτης και ισχυρίστηκε ότι πρέπει να καταργήσει τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας που είχε προς πώληση, δήθεν γιατί είχαν πρόβλημα λειτουργίας.

Ο άγνωστος συνομιλητής ζήτησε από τον υπεύθυνο της επιχείρησης να του δώσει έναν-έναν τους κωδικούς των καρτών, δήθεν για να τις ακυρώσει και εκείνος δεν υποψιάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα. Έτσι, του έδωσε τους κωδικούς των καρτών, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 12.000 ευρώ!

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως τον είχαν εξαπατήσει, υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, οι άνδρες του οποίου προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη από την άρση του απορρήτου επικοινωνιών, ωστόσο θεωρούν βέβαιο πως τηλεφώνησε στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ από κινητό «φάντασμα».

Ειδήσεις σήμερα

Οι εισβολείς του Καπιτωλίου: Ο κερασφόρος, ο hater της Πελόζι και ο... γελαστός κλέφτης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 52χρονος δραπέτης φυλακών

Ρωσία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση πάγου σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης