Στέλιος Χατζηιωάννου: Προσφορά δωροεπιταγών αξίας 55.000 ευρώ για την παροχή φαγητού σε 1.100 νοσηλευτές

Στέλιος Χατζηιωάννου: Προσφορά δωροεπιταγών αξίας 55.000 ευρώ για την παροχή φαγητού σε 1.100 νοσηλευτές

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην επιβράβευσή τους 

stelios
Δίπλα στους Έλληνες νοσηλευτές  στέκεται ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας κ. Στέλιος Χατζηιωάννου ο οποίος μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματός συνεχίζει τη στήριξή του στο νοσηλευτικό προσωπικό στη σημαντική μάχη που δίνει με την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Ο κ. Χατζηιωάννου προχώρησε σε δωρεά δωροεπιταγών (διατακτικών σίτισης) Ticket Restaurant συνολικής αξίας 55.000 ευρώ για την παροχή φαγητού σε 1.100 νοσηλευτές των τεσσάρων δημόσιων νοσοκομείων αναφοράς στην Αττική: Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός, Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Σε συνεργασία με τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος  1.100 νοσηλευτές 
θα λάβουν δωροεπιταγές Ticket Restaurant (διατακτικές σίτισης) από την εταιρεία Edenred συνολικής αξίας 50 ευρώ για τον καθένα, για αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και super market.

Η διανομή τους από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει άμεσα και θα υλοποιηθεί μέσω της Διεύθυνσης του κάθε νοσοκομείου. Σε αυτή θα χρειαστεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) που του αντιστοιχούν.

Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας, με στόχο την επιβράβευση του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19 σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο κ. Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη φορά φέτος λέμε "ευχαριστώ" στους ανθρώπους που στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας διατακτικές σίτισης συνολικού ύψους 55.000 ευρώ σε 1.100 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες. Τους ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ένα πιο υγιές, νέο έτος.»

Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την επέτειο Γρηγορόπουλου

Φάουτσι: Oι Άγγλοι βιάστηκαν με το εμβόλιο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Να σταματήσει η Τουρκία τις προκλητικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης