Πάνω από 150 άτομα συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία χθες το απόγευμα στην Ελευσίνα χωρίς να τηρούν καμία απόσταση ασφαλείας.
Η συγκέντρωση διοργανώθηκε μέσω social media από λεγόμενους «αρνητές της μάσκας» οι οποίοι κινήθηκαν σε δρόμους πέριξ της Ελευσίνας για πάνω από 40 λεπτά ο ένας δίπλα στον άλλον.
Όλα αυτά τη στιγμή που ανακοινώνονταν από την επιτροπή υγείας για τονκορωνοϊό πάνω από 3.000 κρούσματα, αριθμός ρεκόρ για τη χώρα μας!
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.