Άρπαξαν τις ελιές από λιοστάσι μετά την συγκομιδή!

Άρπαξαν τις ελιές από λιοστάσι μετά την συγκομιδή!

Δεν άφησαν ούτε... κουκούτσι

olives
Γκρεμίστηκαν τα σχέδια της ιδιοκτήτριας ενός λιοστασιού στο Παναιτώλιο που υπολόγιζε να ενισχύσει το εισόδημά της πουλώντας τις ελιές που μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαν μαζέψει οι εργάτες από τα δέντρα της, καθώς άγνωστοι «σήκωσαν» ανενόχλητοι όλη την συγκομιδή!

Η άτυχη γυναίκα πήγε στο λιοστάσι στην περιοχή Ρουπακιά του Παναιτωλίου, αλλά δεν βρήκε ούτε... κουκούτσι από τα πλήθος σακιά που είχαν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο για να μεταφερθούν στο ελαιοτριβείο! Οι δράστες «χτύπησαν» άμεσα μόλις είδαν ότι είχε ολοκληρωθεί η συγκομιδή, τα άρπαξαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ερευνούν για τον εντοπισμό τους, πριν οι καρποί καταλήξουν στο εμπόριο ή σε ελαιοτριβείο άλλης περιοχής.

Έκλεψε μοτοσικλέτα και όσα είχε στην μπαγκαζιέρα

Μέσα σε ένα 24ωρο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α’ τμήματος Ηρακλείου ένας Έλληνας που έκλεψε μια μοτοσικλέτα την Δευτέρα και συνελήφθη. Η μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, αλλά από την μπαγκαζιέρα είχαν κάνει φτερά 400 ευρώ, δύο κινητά και ένα tablet, τα οποία δεν βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και η προανάκριση συνεχίζεται!

Δήθεν για να ψωνίσει είχε μπει σε ένα εμπορικό κατάστημα του Βόλου ένας 20χρονος Έλληνας στις 24 Οκτωβρίου, αλλά όταν δεν πρόσεχε ο υπάλληλος έκλεψε 40 ευρώ από το ταμείο. Η κλοπή εξιχνιάστηκε, αλλά ο νεαρός δράστης δεν συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.



Ειδήσεις σήμερα:

Σουρεάλ προσευχή της πνευματικής συμβούλου του Τραμπ με... συμμαχίες δαιμόνων και αγγελικές ενισχύσεις!

Μια σοκαριστική ματιά στη ζωή 19χρονης «συνοδού» - «Συχνά δέχομαι πελάτες με διάλειμμα 2 λεπτών» 

Τσιόδρας: «Νοσηλεύονται 1.600 άνθρωποι από ιό που κάνει πνευμονία - Αριθμός-ρεκόρ για τη σύγχρονη ιστορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης