Σκληρές εικόνες: Bίντεο από τον βασανισμό του σκύλου στη Νίκαια

Σκληρές εικόνες: Bίντεο από τον βασανισμό του σκύλου στη Νίκαια

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι και τι καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες

skyli342
Είναι η φρικιαστική στιγμή που ένας ηλικιωμένος βασανίζει τον σκύλο με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο, ενώ λίγα λεπτά πριν το άμοιρο ζώο έχει δεχθεί επίθεση στα πλευρά του με τον σουγιά που κρατούσε ο καθηγητής.

Το σκυλί, είχε χαθεί λίγες ώρες πριν σε περιοχή της Νίκαιας και το αναζητούσε ο ιδιοκτήτης του.

Σκληρές εικόνες: Bίντεο από τον βασανισμό του σκύλου στη Νίκαια

Ένας καθηγητής που το εντόπισε ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον του, αν και αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο σκύλος δεν κινήθηκε εναντίον του καθηγητή, αντίθετα έδειξε φιλικές διαθέσεις, κουνώντας την ουρά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα, ο καθηγητής επιτέθηκε στον σκύλο με μένος, τρυπώντας τον στα πλευρά με έναν σουγιά που κρατούσε στα χέρια του με αποτέλεσμα να του προκαλέσει διάτρηση στον πνεύμονα.

Κλείσιμο
Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το συμβάν με τον καθηγητή. Διακρίνονται δυο άτομα, ένας ηλικιωμένος που κρατάει ένα σιδερένιο σπασμένο σκουπόξυλο, ο οποίος χτυπάει με δύναμη το ήδη μαχαιρωμένο ζώο ενώ δυο ακόμη άτομα το κρατάνε με λουριά.
skylos34
skyli__2_

Στο βίντεο-ντοκουμέντο βλέπετε τον φερόμενο ως δράστη του μαχαιρώματος στον σκύλο να αποχωρεί το σημείο, τοποθετώντας κάποιο αντικείμενο στο μαύρο τσαντάκι του, πιθανόν τον σουγιά που χρησιμοποίησε εναντίον του ζώου.
skyli__3_
Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για το σκυλί

Το σκυλί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στις εγκαταστάσεις του ΔΙΚΕΠΑΖ, καθώς υπέστη διάτρηση πνεύμονα από μαχαίρι, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα, όπως αναφέρει το zoosos.gr.

Το σκυλάκι παρελήφθη βαρύτατα τραυματισμένο από ασθενοφόρο του ΔΙΚΕΠΑΖ και στη συνέχεια χειρουργήθηκε.

Ο σκύλος ονομάζεται Έκτορας και όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας - Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, το πρωί κατάφερε να σηκωθεί και μάλιστα έφαγε λίγο. «Ελπίζουμε», έγραψε στο Facebook.

Πριν λίγο με ενημέρωσαν από το ΔΙΚΕΠΑΖ ότι νωρίς το πρωί σηκώθηκε και μάλιστα οτι έφαγε λίγο.... Ελπιζουμε

Δημοσιεύτηκε από Γρηγόρης Γουρδομιχάλης στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020


Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βασανισμό του ζώου, συνελήφθησαν και κρατούνται στο ΑΤ Νίκαιας, ενώ θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο ένας κατηγορείται ότι μαχαίρωσε το ζώο και ο δεύτερος ότι το χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πλατεία Σπάθα στη Νίκαια και πορεία που θα καταλήξει μια ώρα μετά έξω από το σπίτι του καθηγητή.

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα - Βροχές στα δυτικά της χώρας

Η ώρα των ποινών για τους Χρυσαυγίτες - Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Εκτός ελέγχου ο κορωνοϊός σε Κοζάνη, Ιωάννινα, Πέλλα - Πού «βράζει» ο ιός στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης