Κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους οι κάτοικοι, οι οποίοι έκλεισαν την Εθνική Οδό, στα Καμένα Βούρλα, διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάσταση μεταναστών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς μάσκες, απέκλεισαν ξενοδοχείο διότι φοβούνταν μην κολλήσει το χωριό από τους μετανάστες οι οποίοι, ωστόσο, έχουν υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ δημιουργήθηκε έκρυθμο σκηνικό όταν αποκλείστηκαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κλείσιμο
Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς ήταν μεγάλη, καθώς σχηματίστηκαν ουρές και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Υπενθυμίζεται ότι ένταση σημειώθηκε και αργά το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται 39 ασυνόδευτα παιδιά, στα Καμένα Βούρλα.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.