Φύτεψε... δάσος με χασισόδεντρα στο σπίτι του όπου είχε και όπλα!

Φύτεψε... δάσος με χασισόδεντρα στο σπίτι του όπου είχε και όπλα!

Χασισοφυτείες εντοπίστηκαν σε Ηράκλειο και Φλώρινα

Hrakleio-fyteia-kannabi-opla
Προκλητικός ήταν ένας κάτοικος περιοχής του Δήμου Ηρακλείου, ο οποίος καλλιεργούσε ένα ολόκληρο... δάσος από 93 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δυο μέτρων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τόσο στο σπίτι του όσο και στους περιβάλλοντες χώρους, με ιδιαίτερα πλούσια σοδειά!

Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε., εκτός από τα δεκάδες χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν άλλα τρία αποξηραμένα δενδρύλλια, ένα κιλό και 67 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 17 κλαδιά κάνναβης, 6,5 γραμμάρια σπόρων, 150 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, δύο τρίφτες, αλλά και ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δύο μαχαίρια και φυσίγγια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραβάσεις της νομοθεσίας όπλων.

Χασισοφυτεία και στην Φλώρινα

Έρευνες στο κτήμα και σε ένα οίκημα ιδιοκτησίας ενός 58χρονου σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και ανακάλυψαν ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλλιεργούσε συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,70 μέτρων. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 107,8 γραμμαρίων κι έτσι ο 58χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνέλαβαν τον «Ιησού της Σιβηρίας»: Πώς ο πρώην τροχονόμος παρίστανε τον... Μεσσία για δεκαετίες!

«Βόμβες» μετάδοσης της πανδημίας στην Αττική οι συγκοινωνίες

«Τεστ» για την Τουρκία η αναβολή της Συνόδου Κορυφής για 1-2 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης