Με την εφαρμογή DreamLab γίνεσαι μέρος της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας κατά του COVID-19, όσο κοιμάσαι

Με την εφαρμογή DreamLab γίνεσαι μέρος της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας κατά του COVID-19, όσο κοιμάσαι

Το Ίδρυμα Vodafone με την εφαρμογή DreamLab μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να υποστηρίξουμε με τα smartphone μας την έρευνα Corona-AI του Imperial College London.

DreamLab_PressRelease_KV
Αν θέλεις να βοηθήσεις τους επιστήμονες του Imperial College London να βρουν γρηγορότερα μια αποτελεσματική θεραπεία για τον COVID-19, υπάρχει ένας τρόπος που είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί καμία επιστημονική γνώση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις δωρεάν στο smartphone σου την εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone. Κατόπιν βάζεις το κινητό σου στη φόρτιση, το συνδέεις στο διαδίκτυο και πέφτεις για ύπνο. Όσο εσύ κοιμάσαι, το κινητό σου μέσω της εφαρμογής, θα αναλάβει να επεξεργαστεί τα δεδομένα που χρειάζονται οι ερευνητές του Imperial College London για την έρευνα του COVID-19.

Μέσω του ερευνητικού έργου του DreamLab “Corona - Τεχνητή Νοημοσύνη”, οι ερευνητές αναζητούν αντιιικές ιδιότητες σε υφιστάμενα φάρμακα και σε καθημερινές τροφές. Στόχος τους είναι να διαμορφώσουν βελτιωμένες ιατροφαρμακευτικές θεραπείες, ενισχυμένες από τις κατάλληλες παρεμβάσεις στη διατροφή των ασθενών με COVID-19.

Key-Visual-6


Η εφαρμογή DreamLab είναι δωρεάν για όλους και απολύτως ασφαλής, καθώς δεν θα συλλέξει ούτε θα επεξεργαστεί προσωπικά/ευαίσθητα δεδομένα και πληροφορίες τοποθεσίας από τη συσκευή σου. Για την λειτουργία του DreamLab απαιτείται πρόσβαση σε WiFi ή δίκτυο κινητής (η χρήση δεδομένων είναι δωρεάν για συνδρομητές Vodafone Ελλάδος).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS στο App Store και για Android στο Google Play.

Κλείσιμο
Κατέβασε το DreamLab σήμερα και ανακάλυψε πώς ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού. Γιατί μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Dreamlab θα βρεις στο site της Vodafone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης