Όπως μεταδίδει το lamiareport, 33χρονος Σύρος εξανάγκαζε το 8χρονο κοριτσάκι του να του κάνει στοματικό έρωτα και άλλες ασελγείς πράξεις.
Ο παππούς της μικρής και πατέρας του 33χρονου, πήγε την Δευτέρα στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τα όσα έκανε ο «Πα-τέρας» στο κοριτσάκι.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας ο οποίος εξέδωσε άμεσα ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας μετέβησαν το πρωί στο Κέντρο Προσφύγων της Ριτσώνας, όπου πέρασαν χειροπέδες τον 33χρονο Σύριο.
Το πρωί της Παρασκευής ο 33χρονος «Πα-τέρας» θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με βαρύτατες κατηγορίες όπως του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, γεννετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κ.α.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.