Καλογρίτσας καρφώνει «White House» και Νίκο Παππά

Καλογρίτσας καρφώνει «White House» και Νίκο Παππά

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί: Ο «κόκκινος» εργολάβος ανοίγει το στόμα του - Σε αγωγή ο Καλογρίτσας ισχυρίζεται ότι έλαβε «υπό τον συντονισμό, την εποπτεία και την καθοδήγηση του “White House“» 3 εκατ. ευρώ από τον λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό CCC της οικογένειας Χούρυ ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το το 2016!

MH_XASETE0
Σε μια αγωγή-μνημείο για τα όσα συνέβαιναν επί ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εκδικάστηκε την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών (αρ. Πιν. ΡΜ1/18), αλλά και προφορικά διά των δικηγόρων του ο Καλογρίτσας ισχυρίζεται ότι έλαβε «υπό τον συντονισμό, την εποπτεία και την καθοδήγηση του “White House“» 3 εκατ. ευρώ από τον λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό CCC της οικογένειας Χούρυ ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το το 2016!

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, που όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν να τον κάνουν «κόκκινο καναλάρχη» και τελικά τον κατέστρεψαν, φαίνεται ότι σιγά-σιγά αρχίζει να «δαγκώνει» αποκαλύπτοντας άγνωστα κεφάλαια της «συριζαϊκής διαπλοκής». Της προσπάθειας δηλαδή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει ένα ελεγχόμενο Ι.Χ. σύστημα στα ΜΜΕ που θα διαιώνιζε την εξουσία τους. Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν.
Τι αποκαλύπτει σήμερα ο Καλογρίτσας; Για όλα, οι οδηγίες προέρχονταν από το «White House». Oι σχεδιασμοί να γίνει «καναλάρχης», αλλά και επιχειρηματικές συμφωνίες που θα του προσέφεραν την αναγκαία χρηματοδότηση - γιατί ο ίδιος δεν φαινόταν και πολύ «ανθηρός». Και ποιο ήταν αυτό το πολυπράγμον «White House»; Το Μέγαρο Μαξίμου και ο Νίκος Παππάς. 

Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μόνο στο Πρώτο Θέμα!



Διαβάστε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» στο PC, το Laptop, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο όπως είναι τυπωμένο στο χαρτί








cover-for-maketa
business-gia-maketa
3D-BOOK
CAR033_COVER_21_2
GALA
STAYROLEXO

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης