Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησε μια μεγάλη ομάδα αγνώστων το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεκάδες άτομα κρατώντας βαριοπούλες τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στην Ερμού εχθές το βράδυ. Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 23:00 το βράδυ και οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζαμαρίες από πέντε καταστήματα, αλλά και δύο ΑΤΜ. Επίσης, έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, προτού τελικά τραπούν σε φυγή.
Η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά επτά προσαγωγές, ωστόσο και τα επτά αυτά άτομα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς – όπως αποδείχθηκε – δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.