Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Η ανήλικη πλησίασε διερχόμενη γυναίκα και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές - Είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης επιστρέφοντας στο σπίτι της από το σχολειο

astynomia_2903
Βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης, γεγονός που επιβεβαίωσε στο protothema.gr ο κ. Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Σύμφωνα με το thestival.gr, η Μαρκέλλα Βεράμη εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη. Η ανήλικη πλησίασε διερχόμενη γυναίκα και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές.

Αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι η 10χρονη είναι καλά στην υγεία της. 

Το χρονικό της υπόθεσης

η μαθήτρια εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τα οποία μάλιστα έχουν μεταξύ τους μόλις 200 μέτρα απόσταση.

Η μικρή Μαρκέλλα, επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της, όταν κάποια στιγμή άκουσε μια γυναίκα να τη φωνάζει. Σύμφωνα με τον συμμαθητή της, η 10χρονη φάνηκε να ήξερε τη γυναίκα που τη φώναξε, πήγε κοντά της και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι.
markella_2
Κλείσιμο

Ο ίδιος, περιέγραψε στην αστυνομία τη γυναίκα που είδε, λέγοντας πως είναι περίπου 30-35 χρονών, σχετικά λεπτό σωματότυπο, μαύρο κολάν σορτς, μαύρη μπλούζα και κόκκινα μαλλιά, για τα οποία η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι περούκα.

Σύμφωνα με το Amber Alert, η Μαρκέλλα που έχει καστανά μάτια και μαλλιά, φορούσε μαύρο κολάν, λευκή κοντομάνικη μπλούζα με τρία καφέ αρκουδάκια, μαύρα παπούτσια και κρατούσε την γαλάζια σχολική τσάντα της με λουλούδια.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ 10 ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ…


«Ο συμμαθητής της μου είπε ότι τη γυναίκα την είχε ξαναδεί» λέει η θεία της Μαρκέλλας

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η θεία της Μαρκέλλας απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο συμμαθητής της 10χρονης άλλη εικόνα της έδωσε στην αρχή και άλλη αργότερα, πιθανόν επηρεασμένος από την εξαφάνισή της.

«Μου έλεγε ότι τις ακολούθησε και τις είδε να μπαίνουν σε μια οικοδομή, κάτι το οποίο αργότερα δεν υποστήριξε. Μου είπε ότι τη γυναίκα αυτή την είχε ξαναδεί στο πάρκο που πήγαινε με τη Μαρκέλλα και μάλιστα μόνη της χωρίς παιδί. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι κατέθεσε στις Αρχές».
markella_3

Στη ζωντανή σύνδεση ήταν και ο αδελφός της αγνοούμενης μαθήτριας Χρήστος Βεράμης. Όπως είπε, μαζί με φίλους ερεύνησε όλη την περιοχή και πήγαν και σε καταστήματα να δουν υλικό από κάμερες.

Η κοινωνική λειτουργός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Σία Κακαρούμπα, ανέφερε πως η ενεργοποίηση του συναγερμού καθυστέρησε αρκετές ώρες λόγω ασυνεννοησίας των Αρχών.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή ήταν αρκετές. Κάποιες από αυτές κρίνονται ως ιδιαίτερα σοβαρές και θα δοθούν στις Αρχές για περαιτέρω έρευνα.



Ειδήσεις σήμερα: 

Μεγάλη κινητοποίηση στα social media για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας - Πρώτο trend στο Twitter

Θρίλερ για τον εντοπισμό της μικρής Μαρκέλλας - «Tην κοκκινομάλλα πρέπει να βρει η Αστυνομία» λέει η μητέρα της

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερο 24ωρο άφαντη η 10χρονη Μαρκέλλα - «Την άρπαξαν με τη βία» λέει η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης