Ρέθυμνο: 38χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου
Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 38χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας έκανε εργασίες σε αγροτική περιοχή του Μυλοποτάμου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το τρακτέρ αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Ο 38χρονος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη