Ε-expo: Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της πρώτης on line εμπορικής έκθεσης

Ε-expo: Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της πρώτης on line εμπορικής έκθεσης

Με αντικείμενο COVID 19 #epomeni_mera, επαγγελματίες που πρέπει να προσαρμόσουν τις δραστηριότητες τους στις νέες συνθήκες, έχουν την ευκαιρία στο τριήμερο 5 - 7 Ιουνίου, να περιηγηθούν σε μια εύχρηστη και φιλική, ψηφιακή πλατφόρμα

e-expo
Με μεγάλη επιτυχία και επισκεψιμότητα ξεκίνησε η πρώτη on line εμπορική έκθεση που διοργανώνει η e-expo.gr

Με αντικείμενο COVID 19 #epomeni_mera, επαγγελματίες που πρέπει να προσαρμόσουν τις δραστηριότητες τους στις νέες συνθήκες, έχουν την ευκαιρία στο τριήμερο 5 - 7 Ιουνίου, να περιηγηθούν σε μια εύχρηστη και φιλική, ψηφιακή πλατφόρμα.

Εκεί μπορούν όχι μόνο να βρουν τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζονται, αλλά και να συνομιλούν live, με τον κάθε εκθέτη ξεχωριστά, ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες αγοράς - πώλησης, με απόλυτη ασφάλεια ...τηρώντας τις αποστάσεις.

Στην πρώτη σε σειρά έκθεση, αφού ως γνωστόν θα επακολουθήσουν και άλλες μεγάλες εκθέσεις της e-expo, συμμετέχουν και φιλοξενούνται 72 εκθέτες από όλη τη χώρα, ενώ μέσα από την πλατφόρμα πέραν των επιχειρήσεων, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να κάνει μια πρωτόγνωρη εικονική περιήγηση.

Μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι αλλά και κάθε νέα ψηφιακή υπηρεσία του ελληνικού Δημοσίου συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση.

e-expo1


Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι η παράλληλη δυνατότητα των επισκεπτών να παρακολουθήσουν το forum “Rethink Digital” με σημαντικούς ομιλητές του κλάδου της ψηφιακής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές και βάσει της ήδη υψηλής επισκεψιμότητας, αναμένονται πολλές χιλιάδες επισκεπτών και γι΄αυτό το λόγο ως “επιβράβευση”, σε συνεργασία με τους εκθέτες, υπάρχει φροντίδα να δοθούν ειδικές εκπτώσεις και να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 15 κληρώσεις δώρων στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης.

Επόμενο ραντεβού της e-expo με σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, είναι στις 25 Ιουνίου με την έκθεση “Τουρισμός η επόμενη μέρα”, που συνδιοργανώνεται με την πολύπειρη στο χώρο εταιρεία “Great exhibitions”.

Κλείσιμο
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απέστειλε ένα θερμό χαιρετισμό και καλωσόρισμα όλων μας, στην "επόμενη μέρα" που έφερε με νέα δεδομένα στον κόσμο μας, η e-expo.

To protothema.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από την ψηφιακή πλατφόρμα της e-expo. Όπως θα διαπιστώσετε ταιριάζουν απόλυτα με το slogan της ενέργειας που είναι, “ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ…”


Ειδήσεις σήμερα:

Κρίση στις σχέσεις Τσεχίας - Ρωσίας: Απελάθηκαν δύο υπάλληλοι της Ρωσικής πρεσβείας στην Πράγα

Άλιμος: Εγκαινιάστηκε τo πρώτο ενεργειακά αυτόνομο σπίτι ανακύκλωσης παγκοσμίως


Λόγω... ΚΑΔ ακυρώνουν κρατήσεις και κλείνουν ξανά χιλιάδες καταλύματα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης