Χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊούστη χώρα μας.
Στη θέση του «στρατηγού» κατά του κορωνοϊού θα καθίσει ο Λοιμωξιολόγος και Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απουσία του κ. Τσιόδρα οφείλεται στο ότι ο ίδιος, λόγω του ότι τις Κυριακές η ενημέρωση γίνεται με γραπτή ενημέρωση και όχι με ζωντανή μετάδοση, έχει προγραμματισμένες τηλεδιασκέψης με θέμα την πανδημία και δεν μπορούσε να παραστεί.
Ωστόσο, λόγω της αυριανής άρσης των μέτρων, κρίθηκε απαραίτητο η σημερινή ενημέρωση να γίνει ζωντανά και όχι γραπτά.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.