Mαρίνα Αλίμου: Το ΤΑΙΠΕΔ ζητά βελτιωμένες προσφορές

Mαρίνα Αλίμου: Το ΤΑΙΠΕΔ ζητά βελτιωμένες προσφορές

Με ηλεκτρονική δημοπρασία για πρώτη φορά σε σύμβαση παραχώρησης

alim
Να υποβάλλουν υψηλότερες οικονομικές προσφορές, μετέχοντας στην ηλεκτρονική δημοπρασία (e-Auction) η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Απριλίου, καλεί το ΤΑΙΠΕΔ τα τρία επενδυτικά σχήματα που μετέχουν στον διαγωνισμό για την μαρίνα Αλίμου.

Στη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ενέκρινε την εγκυρότητα των τριών δεσμευτικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Αλίμου για περίοδο 40 ετών.

Τα 3 επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά) είναι τα εξής:

• ΑΒΙΑΡΕΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ

• ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

• LAMDA DOGUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ,

Κλείσιμο
Βάσει των όρων του διαγωνισμού, το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν βελτιωμένες οικονομικές προσφορές, μετέχοντας στην ηλεκτρονική δημοπρασία (e-Auction), η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Το e-Auction θα αξιοποιηθεί για πρώτη φορά σε διαγωνισμό παραχώρησης, καθώς μέσω αυτής της νέας αυτής στρατηγικής, το ΤΑΙΠΕΔ ενισχύει την διαφάνεια της διαγωνιστικής του διαδικασίας. Ταυτόχρονα δημιουργεί ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον προσφορών προς όφελος του τελικού εσόδου για το Ελληνικό Δημόσιο.

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης