Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου - Ζαχαράκη: «Αυξημένες οι πληρότητες στα νησιά του νοτίου Αιγαίου»

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου - Ζαχαράκη: «Αυξημένες οι πληρότητες στα νησιά του νοτίου Αιγαίου»

Μεγάλη αύξηση σε σύγκριση με το 2019 -  Η καλοκαιρία βοηθά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, λέει η υφυπουργός - Έρχεται νέα κλήρωση για το «Τουρισμός για Όλους»

tourismos-triimero28is-28oktovriou
Τον Ιανουάριο θα γίνει καινούργια κλήρωση για νέους 125.000 δικαιούχους, στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», είπε η Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ενώ αποτιμώντας την αξιοποίηση φέτος 400.000 e-voucher τόνισε ότι φέρνουν 62 εκατομμύρια «ζεστό χρήμα στις επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη, λόγω των επιπλέον εξόδων του χειμώνα».

Έχουμε κάνει κλήρωση για 275.000 τυχερούς δικαιούχους που ήταν για το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη και πλέον συνεχίζουμε για όλη τη χρονιά, είπε η υφυπουργός Τουρισμού.

«Βοηθά ο καιρός να επεκταθεί η τουριστική περίοδος μέχρι και τα τέλη του Νοέμβρη»  


Ενόψει και του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου η Σοφία Ζαχαράκη υπενθύμισε  ότι οι πτήσεις προς τα νησιά παρατείνονται ως και τα τέλη Νοεμβρίου και οι πληρότητες είναι αυξημένες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnusj3gvviz5)


«Ειδική καμπάνια για τουρισμό με ήπιο χειμώνα»

Σε εξέλιξη είναι από τον Βασίλη Κικίλια η εκστρατεία προς κεντρική και Βόρεια Ευρώπη για πρόσκληση σε ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας «ακόμα και να κάνουν ιστιοπλοΐα ενώ στη χώρα τους θα χρειάζονταν καλοριφέρ», είπε η κυρία Ζαχαράκη, τονίζοντας ότι το όφελος είναι «περισσότερες μέρες εργασίας για τους εργαζόμενους, όπως και για τους επιχειρηματίες».

«Προσπαθούμε να συνδέσουμε το κομμάτι του πρωτογενούς τομέα, να χρησιμοποιούμε τα ελληνικά προϊόντα», είπε η κυρία Ζαχαράκη υπενθυμίζοντας τις επισκέψεις σε τυροκομεία, ζυθοποιεία, ελαιοτριβεία και οινοποιεία.


Ειδήσεις σήμερα:

Τη βίαζε ο παππούς της από τα πέντε της - Πήγε να αυτοκτονήσει στα 14

Δείτε live τη μερική έκλειψη Ηλίου: Oρατή για δύο ώρες και στην Ελλάδα

Γερμανία: Απίστευτο έγκλημα, τη σκότωσε χρησιμοποιώντας κοκαΐνη στο σεξ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης