LIVE

Κορωνοϊός

Ομιλητές από όλο τον κόσμο στο Sustainability Forum 2020 που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Αθήνα

image001_1_

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως υπεύθυνοι βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και εταιρικών υποθέσεων, ειδικοί επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, στελέχη ποιότητας, μηχανικοί ΙΤ, νομικοί, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

Kορυφαίοι ομιλητές  από όλο  τον  κόσμο  θα συμμετέχουν  στο  φετινό   Sustainability  Forum  για την εταιρική  υπευθυνότητα και την  αειφορία  που διοργανώνει  η  ελληνική  Global Sustain στις 9 Οκτωβρίου.

Το  συνέδριο  διοργανώνεται για  ένατη  χρονιά   και  θα πραγματοποιηθεί  στις 9 Οκτωβρίου  2020  στο  NJV Athens Plaza στην Αθήνα,  δίνοντας  την ευκαιρία  στους συμμετέχοντες  να ενημερωθούν για τις  τελευταίες εξελίξεις  και  να  δικτυωθούν  με   ειδικούς  και  επαγγελματίες από  όλο  τον κόσμο.
Φέτος, στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία του COVID-19 και με άξονα την ασφάλεια όσων εμπλέκονται στο θεσμό του Sustainability Forum, το event θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή (phygital), ενώ θα φέρει και πιστοποίηση COVID Shield από την TÜV AUSTRIA Hellas. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιορισμένες θέσεις στο χώρο διεξαγωγής του Forum, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα sessions μέσω live streaming, έχοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους ομιλητές αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από ειδική πλατφόρμα.

Στο Forum θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ομιλητές και ειδικοί σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, από οργανισμούς όπως: Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ), BMW Foundation Herbert Quandt, Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL), Carbon Trade Exchange, GEP, Oramique, Signify, Sympraxis Team, TÜV AUSTRIA Hellas αλλά και στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι μέσα από ειδικές συνεδρίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Θεματολογία

Η θεματολογία του φετινού Forum περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
 • Αγορά και πώληση carbon credits
 • Καινοτόμες τεχνικές στην επικοινωνία και την εμπλοκή των ενδιαφερόμενων μερών
 • Εμπνέοντας την υπεύθυνη ηγεσία
 • Βιώσιμος επιχειρηματικός μετασχηματισμός
 • Εκτίμηση των κινδύνων ESG στον τραπεζικό, επενδυτικό και ασφαλιστικό τομέα
 • Ευκαιρίες βιώσιμης χρηματοδότησης από αναπτυξιακούς οργανισμούς (EBRD)
 • Εργαλεία για τη μετάβαση σε μια πράσινη οικονομία
 • Συμβουλευτική υποστήριξη  για μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης
 • Πιστοποιημένη αειφόρος επιχείρηση στην εποχή της πανδημίας. Παγκόσμια megatrends και νέες προκλήσεις
 • Ρυθμιστικές εξελίξεις από την προοπτική της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στον χώρο ESG / Sustainability και ο αντίκτυπος στις εισηγμένες εταιρείες
 • Οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια και βέλτιστες πρακτικές στην πολιτική πανδημίας
 • Να είσαι. Να ζεις. Να εξελίσσεσαι.

Σε  ποιους απευθύνεται

Το Sustainability Forum 2020, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως: υπεύθυνοι βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και εταιρικών υποθέσεων, ειδικοί επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, στελέχη ποιότητας, μηχανικοί ΙΤ, νομικοί, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.
Για μια ακόμα χρονιά είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας, με σεβασμό πάντα στη δημόσια υγεία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εγγραφές και χορηγικές δυνατότητες στο Forum, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://sustainabilityforum.gr/.
Υποστηρικτές: Alpha Bank, Ευρωπαϊκή Πίστη, Signify, Όμιλος Υγεία
Technology Partner: Cisco, Webex
Digital Partner: Generation Y
Coffee Partner: Nespresso
Χορηγός Cocktail: Αθηναϊκή Ζυθοποιία
COVID Shield Partner: TÜV AUSTRIA Hellas
Health & Safety Partner: GEP S.A.
Θεσμικοί Yποστηρικτές: AIESEC, Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Ολλανδικός Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύνδεσμος, Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.), ΠΑΣΕΠΠΕ, Συμμαχία για την Ελλάδα, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδας, CEO Clubs Greece, Your Directors Club.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης