Τέσσερις μόλις ημέρες απομένουν για την ιστορική συναυλία των Metallica στην Αθήνα, στο πλαίσιο της M72 παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος. Κι ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ημερομηνίες και ο χώρος όπου θα στηθεί το Pop-Up Shop του συγκροτήματος, η διοργανώτρια εταιρεία εξέδωσε οδηγίες για την ομαλή πρόσβαση του κοινού στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαΐου θα εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ οι Metallica, σε μια συναυλία που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου.
Η συναυλία έγινε sold out σε λίγες ώρες και η εταιρεία διοργάνωσης έδωσε στο κοινό πληροφορίες με τις ώρες προσέλευσης.
Όπως γνωστοποίησε η High Priority Promotions για τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ, οι πύλες ανοίγουν στις 16:00.
Οι Knocked Loose ανεβαίνουν στη σκηνή στις 18:00, οι Gojira στις 19:00, ενώ το θρυλικό συγκρότημα αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 20:30.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων καθημένων έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης απ’ όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (Είσοδος Κύμης, Είσοδος Ειρήνης, Είσοδος Αρτέμιδος, Είσοδος Ιασώ, Είσοδος Πεζογέφυρας) ΕΚΤΟΣ από τις Πύλες της Λεωφόρου Σπύρου Λούη. Ακολουθώντας τη σήμανση, οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα οδηγηθούν στις Εισόδους Καθήμενων 1, 2 , 8 και 12 και 17.
Η Είσοδος Καθήμενων 1 εξυπηρετεί τις Θύρες PA, PB, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Η Είσοδος Καθήμενων 2 εξυπηρετεί τις Θύρες 1, 2, 3, 4, 5.
Η Είσοδος Καθήμενων 8 εξυπηρετεί τις Θύρες 6, 7, 8, 9, 10.
H Είσοδος Καθήμενων 12 εξυπηρετεί τις Θύρες 11, 12, 13, 14, 15.
H Είσοδος Καθήμενων 17 εξυπηρετεί τις Θύρες 16, 17, 19, 20, 21, 22.
Τέλος υπάρχει ελεύθερο Parking με πρόσβαση από τη Λεωφόρο. Κύμης (βλ. «P»).
Είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων ΑΜΕΑ
Οι κάτοχοι εισιτηρίων AMEA και οι συνοδοί τους έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο στάδιο με ΙΧ, από την Πύλη Β της Λεωφόρου Σπύρου Λούη. Περιλαμβάνεται θέση στάθμευσης στα Parking P2 & P3.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.