Μία μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου

Μία μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου

Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου» με τα μεγαλύτερα μουσεία: Λούβρο (Παρίσι), Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη), Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) είναι από αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ.

xroma_mouseio
Ένα μνημειώδες έργο με ολόκληρη τη μαγεία της παγκόσμιας τέχνης σε μια μοναδική συλλεκτική σειρά πολυτελών τόμων, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη.

Η σειρά ξεκινά με το περίφημο Λούβρο.
Thema180923 Mouseia 37sec

Ένα μουσείο απέραντο και ασύγκριτα πλούσιο σε καλλιτεχνικούς θησαυρούς, μια πραγματική κολοσσιαία κιβωτός που στέκει επιβλητική στο κέντρο του Παρισιού. Ο πολυτελής τόμος που είναι αφιερωμένος στο Λούβρο αποτυπώνει με πιστότητα την εμπειρία της επίσκεψης σε αυτό τον ιερό τόπο, όχι μόνο της τέχνης, αλλά γενικότερα του ανθρώπινου πολιτισμού. Με τις υπέροχες, μεγάλες εικόνες και τα επεξηγηματικά κείμενα, γραμμένα από βαθείς γνώστες, αλλά όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται, ο αναγνώστης περιδιαβαίνει νοερά τις αναρίθμητες αίθουσες του Λούβρου, κάνοντας ένα μαγικό ταξίδι στην ιστορία της τέχνης.

Εμβληματικά έργα παρουσιάζονται σε δισέλιδη ανάπτυξη, αναλύονται και ερμηνεύονται, έτσι ώστε το δέος και ο θαυμασμός να συνδυαστούν με την απόλαυση της γνώσης.
Αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου αναζητήστε τον Πρώτο Θέμα και το πολυτελές αφιέρωμα στο θρυλικό Λούβρο, τον πρώτο τόμο από την εκπληκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου». Θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι τόμοι για το Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) και τα Μουσεία Βατικανού (Ρώμη).

Μην χάσετε κανέναν!

book_04-05
book_20-21
book_34-35
book_44-45
book_48-49
book_56-57
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης