Μάρθα Καραγιάννη: Μια φλεγμονή στη χολή την οδήγησε στο νοσοκομείο

Μάρθα Καραγιάννη: Μια φλεγμονή στη χολή την οδήγησε στο νοσοκομείο

Οι θεράποντες ιατροί της θα αποφασίσουν άμεσα αν θα αντιμετωπίσουν την χοληοκυστίτιδα φαρμακευτικά ή επεμβατικά

Μαρθα_Καραγιαννη2
Μια φλεγνομή στην χοληοδόχο κύστη είναι η αιτία που οδήγησε στο νοσοομείο τη Μάρθα Καραγιάννη. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μεταφερεθεί, πριν λίγες ημέρες, στο νοσοκομείο με πυρετό και οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα συμπτώτατα τα οποία την θορύβησαν.

Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι θεράποντες ιατροί της διέγνωσαν πως πάσχει από χοληοκυστίτιδα. Πρόκειται για συνήθη φλεγμονοειδή πάθηση η οποία αντιμετωπίζεται τόσο φαρμακευτικά όσο και επεμβατικά.Η θεραπευτική οδός που ακολουθείται για την αντιμετώπισή της εξαρτάται από την κλινική εικόνα του ασθενή και την ύπαρξη ή όχι πέτρας στην χοληοδόχο κύστη.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως τα συμπτώματα της χοληοκυστίτιδας χαρακτηρίζονται από ξαφνική έναρξη, έντονο πόνο στην κοιλιά ενώ συχνά προκαλούνται και έμετοι φέρνοντας τον ασθενή σε μια εξαιρετικά δυσσάρεστη κατάσταση.Παρόλα αυτα είναι μία απλή περίπτωση που αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Μάρθα Καραγιάννη αναμένεται να ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες από τους γιατρούς της σχετικά με τον τρόπο που θα επιλέξουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά της.

Η ίδια πάντως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χάνει το κέφι και την αισοδοξία που πάντα την χαρακτήριζαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης