Ο Κώστας Καλδάρας ζει, ζωγραφίζει και εκθέτει στη Νάουσα

Ο Κώστας Καλδάρας ζει, ζωγραφίζει και εκθέτει στη Νάουσα

Μια άλλη καλλιτεχνική δημιουργία έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια από τη μουσική τον γνωστό συνθέτη Κώστα Καλδάρα: η εικαστική έκφραση της καλλιτεχνικής φλέβας του, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάζονται σε ατομική έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει ο Σύλλογος Τέχνης & Πολιτισμού “Απόστολος Καλδάρας”


Η έκθεση των έργων από λάδι, κάρβουνο και μολύβι, θα χωρίζεται σε θεματικές ενότητες, όπως χορός, μουσική, προσωπογραφίες-πορτραίτα και αισθήσεις. Ειδική ενότητα θα είναι αφιερωμένη στο έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες», που κατά τη διάρκεια της αποκριάς, θα πρωταγωνιστεί σε όλη τη Νάουσα, στον τόπο όπου ο καλλιτέχνης ζει, εργάζεται και δημιουργεί, τα τελευταία χρόνια.


Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο “ΈΡΙΑ” και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018. 
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις καθημερινές 6 μ.μ. - 9 μ.μ. και Σάββατο & Κυριακή το πρωί από 10 π.μ. - 13:00 μ.μ. και το απόγευμα από 6 μ.μ. - 9 μ.μ.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tainies_dan

Πολλές, ως συνήθως, οι νέες αφίξεις.  Αναμεσά τους  δύο  τρισχαριτωμένα  κινούμενα   σχέδια καθώς και κινεζική πρωτοπορία από   29χρονο  σκηνοθέτη που έθεσε τέλος στη ζωή του μετά  την ολοκλήρωση  της μοναδικής του  μεγάλου μήκους  ταινίας!