Το βραβευμένο διαδραστικό ντοκιμαντέρ «THE AND» είναι γεγονός στην Αθήνα!

Το βραβευμένο διαδραστικό ντοκιμαντέρ «THE AND» είναι γεγονός στην Αθήνα!

Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι να διερευνήσει και να απεικονίσει τις ιδιαίτερες δυναμικές των σύγχρονων σχέσεων στην ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα

Το βραβευμένο διαδραστικό ντοκιμαντέρ «THE AND» είναι γεγονός στην Αθήνα!
To «THE AND» είναι ένα διαδραστικό ντοκιμαντέρ που έπειτα από την πολύ επιτυχημένη πορεία του στην Αμερική, όπου και ξεκίνησε το 2014, έρχεται και στην Αθήνα και αναζητά συμμετέχοντες με στόχο να ερευνήσει «τις δυναμικές των σύγχρονων σχέσεων, φέρνοντας τον θεατή μέσα στον συναισθηματικό χώρο πραγματικών/καθημερινών ζευγαριών». 

To «THE AND» έχει κερδίσει βραβείο Emmy για τη νέα προσέγγιση στο ντοκιμαντέρ, ενώ έχει βραβευτεί και στον διαγωνισμό World Press Photo.

Στο ντοκιμαντέρ, πρόκειται να συμμετάσχουν διάφορα ζευγάρια και να υποβληθούν σε διάφορες ειλικρινείς ερωτήσεις μεταξύ τους, καθώς και να μοιραστούν απόψεις που αφορούν τις δυναμικές των οποιονδήποτε σχέσεων, από μονογαμικές, ομοφυλοφιλικές, «ανοιχτές», οικογενειακές μέχρι εξαρτημένες και κτητικές. 

Το «THE AND» από το 2014 όπου και ξεκίνησε, έχει μαζέψει πάνω 35 εκατομμύρια views. Η επιτυχία αυτή «ανάγκασε» την ομάδα Skin Deep που το δημιούργησε, να επεκτείνει τις δοκιμές της και σε άλλες χώρες, ώστε να δημιουργηθεί ένα διεθνές, πλέον, project που θα αναδεικνύει όλο το φάσμα της ανθρώπινης σύνδεσης, ως μια αντιπροσωπευτική παρουσίαση των σύγχρονων σχέσεων του 21ου αιώνα.

Μεταξύ των χωρών στις οποίες θα επεκταθεί, όπως όλα δείχνουν πλέον, είναι και η Ελλάδα. Όπως αναφέρει η ομάδα του «THE AND», «σκοπός είναι να αποτυπωθεί η ποικιλομορφία των σχέσεων στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, λαμβάνοντας υπόψιν την ελληνική πραγματικότητα και πώς αυτή αλληλεπιδρά και επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Λόγω των κοινωνικών και πολιτικοοικονομικών συνθηκών, αλλά και λόγω της πολιτισμικής μας πολυπλοκότητας, η Ελλάδα αποτελεί μια μοναδική τοποθεσία για να δοκιμαστεί το εγχείρημα» και συμπληρώνει
Κλείσιμο

«στην Ελλάδα έχω την εντύπωση πως σπρωχνόμαστε εύκολα σε μία επικοινωνία στα άκρα, τόσο σε επίπεδο κοινωνίας, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, είτε θα ξεσπάμε, είτε θα σωπαίνουμε, κρύβοντας τις λέξεις μέσα σε κάποια χειρονομία. Πώς θα ήταν λοιπόν αν δοκιμάζαμε κάποιες φορές απλά να μιλήσουμε;»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης