Η σπουδαία παρακαταθήκη του Μάνου Χατζιδάκι πρόκειται να εμπλουτιστεί σύντομα καθώς ένα ακυκλοφόρητο έργο του θα έρθει στο φως σχεδόν 30 χρόνια μετά τον θάνατό του.
Η αποκάλυψη έγινε από τον συνιδρυτή και CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος συναντήθηκε με τον γιο του κορυφαίου δημιουργού, Γιώργο Χατζιδάκι.
Σε ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος την Πέμπτη 26 Μαρτίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία από τη συνάντησή τους, σημειώνοντας: «Μαζί με τον Γιώργο Χατζιδάκι, στον κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι — του σημαντικότερου Έλληνα συνθέτη που έδωσε παγκόσμια φωνή στη μουσική μας. Η δημιουργική και επιτυχημένη συνεργασία μας συνεχίζεται με την έκδοση ενός ακυκλοφόρητου έργου. Δεν είναι απλώς μια μουσική έκδοση είναι η παρουσίαση ενός ανέκδοτου έργου “που πρέπει να υπάρχει“».
Σημειώνεται, πως τα τελευταία χρόνια η Panik Live Productions κάνει την παραγωγή και Γιώργος Χατζιδάκις την καλλιτεχνική επιμέλεια σε μεγάλες συναυλίες - αφιερώματα στον Μάνο Χατζιδάκι, σε χώρους όπως το Ηρώδειο και τα Μέγαρα Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»