Η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλλι... μένουν πάντα παιδιά και ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα πάρτι αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της ποπ -τότε που ο κόσμος χόρευε, ερωτευόταν και ξεφάντωνε μέχρι πρωίας στα κλαμπ.
Με επιτυχίες που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, ρυθμούς δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και μια μπάντα αποφασισμένη να «ανάψει» την πλατεία, η Μπέσσυ, ο Γιώργος και ο Λάκης είναι οι οικοδεσπότες μιας βραδιάς γεμάτης glitter, λάμψη, ποπ ακούσματα και ανέμελη χαρά, με την σκηνοθετική πινελιά του Δημήτρη Μαλισσόβα.
Επί σκηνής, μαζί τους, ο Δημήτρης Κίκλης και η Rouge Noir Orchestra, φέρνουν το δικό τους... αεράκι από την αμερικάνικη και την ευρωπαϊκή ποπ.
Συντελεστές:
Μπέσσυ Αργυράκη
Γιώργος Πολυχρονιάδης
Κλείσιμο
Λάκης Τζορντανέλλι
Αφήγηση | Μαρία Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία | Δημήτρης Μαλισσόβας
Συμμετέχει o Δημήτρης Κίκλης & η Rouge Noir Orchestra
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.