Μαρία Κάλλας: Το ιστορικό ντεμπούτο της στην Όπερα του Παρισιού παρουσιάζεται στη μεγάλη οθόνη

Μαρία Κάλλας: Το ιστορικό ντεμπούτο της στην Όπερα του Παρισιού παρουσιάζεται στη μεγάλη οθόνη

Πότε θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες

Callas_demputo_1
Το μυθικό ντεμπούτο της Μαρία Κάλλας, η ιστορική παράσταση που έδωσε στις 19 Δεκεμβρίου του 1958, στην Όπερα του Παρισιού, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, σε έγχρωμη 4K αποκατάσταση και Dolby Atmos, αποκλειστικά για τη μεγάλη οθόνη. Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει στις, 2 και 3 Δεκεμβρίου, σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

CALLAS - PARIS, 1958 // Αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 2 & 3 Δεκεμβρίου


Το σημαντικό αυτό διεθνές πρότζεκτ υπογράφει η δημιουργική ομάδα της πολυβραβευμένης ταινίας «Maria by Callas» και είναι σε σκηνοθεσία και παραγωγή του σπουδαίου Γάλλου σκηνοθέτη Tom Volf, που έχει εξελιχθεί στον σημαντικότερο συλλέκτη και ειδικό του έργου της Μαρίας Κάλλας παγκοσμίως , και συμπαραγωγή και αποκατάσταση από τον Samuel Francois-Steininger και παγκόσμια διανομή από την Piece of Magic Entertainment.

Κλείσιμο
Με τις μυθικές άριες της Κάλλας από τα έργα Νόρμα, Τροβατόρε, ο Κουρέας της Σεβίλλης και ολόκληρη τη Β’ πράξη από την Τόσκα.

Η ταινία πραγματοποίησε εντυπωσιακή πρεμιέρα το Σάββατο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης παρουσία των δημιουργών της, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και γοητεύοντας το κοινό της αιώνιας πόλης. Υψηλού συμβολισμού η παρουσία της στενής φίλης της Μαρίας Κάλλας Nadia Stancioff και της Cecilia Gobbi, κόρης του Tito Gobbi, συμπρωταγωνιστή της Μαρίας Κάλλας -ως θρυλικός Scarpia- στην Τόσκα εκείνης της μαγευτικής βραδιάς, οι οποίες έκαναν δηλώσεις φανερά συγκινημένες παρακολουθώντας την ιστορική προβολή.

Από σήμερα, η σπουδαία ταινία ταξιδεύει σε 40 και πλέον χώρες για να παρουσιαστεί σε περισσότερους από 1.000 κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Αυστραλίας, της Νότιας Ζηλανδίας και της Ιαπωνίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: «Σφυριά» του Ολυμπιακού στη Γουέστ Χαμ, ήττες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Δείτε τα γκολ

Eίμαι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, μαύρος που τα «χώνει» και βαστάει κομπολόι, λέει ο τράπερ Νέγρος του Μοριά

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης