Άννα Βίσση: Αναβάλλεται, λόγω κακοκαιρίας, η αποψινή sold out συναυλία της στο Ηρώδειο

Άννα Βίσση: Αναβάλλεται, λόγω κακοκαιρίας, η αποψινή sold out συναυλία της στο Ηρώδειο

Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία

annavissi_irwdeio
Η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει από το μεσημέρι στην Αττική οδήγησε στην αναγκαστική αναβολή της αποψινής συναυλίας της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο.

anavoli_synaylia_irwdeio


Τόσο η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία προετοιμαζόταν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την αποψινή βραδιά, που ήταν αφιερωμένη στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, όσο και οι διοργανωτές, είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι πριν λίγες ώρες, την ελπίδα πως η βροχή θα σταματήσει. Γι΄αυτό, εξάλλου, και περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για να βγάλουν την ανανοίνωση της αναβολής.

«Τέλος οι πρόβες ! Η εμπειρία της προετοιμασίας ήταν μοναδική και τώρα μένει να το ζήσουμε Μαζί . «Κι αν βρέξει τι τρέχει το πολύ πολύ να βραχώ»που λέει κι ένα παλιό μου τραγούδι» έγραψε χθες στα social media η Άννα Βίσση δείχνοντας έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμα και τη βροχή.

Τέλος οι πρόβες ! Η εμπειρία της προετοιμασίας ήταν μοναδική και τώρα μένει να το ζήσουμε Μαζί 🌹 «Κι αν βρέξει τι τρέχει το πολύ πολύ να βραχω »που λέει κι ένα παλιό μου τραγούδι 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Posted by Anna Vissi / Άννα Βίσση on Tuesday, September 5, 2023

Τα καιρικά φαινόμενα όμως είναι έντονα οπότε η αναβολή της συναυλίας αποτελούσε μονόδρομο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τη συναυλία τα εισιτήρια της οποίας εξαντλήθηκαν μέσα σε τέσσερις μόλις ώρες ενώ έχει προγραμματιστεί και μία δεύτερη, στις 6 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο για την οποία επίσης δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel - Μαγνησία: Σπίτι στο Πήλιο «στηρίζεται» σε λεωφορείο - Δείτε φωτογραφίες με τον πλημμυρισμένο Βόλο από ψηλά

Δίκη Πισπιρίγκου: «Κλόουν της τοξικολογίας» αποκάλεσε τον καθηγητή Ράικο ο Κούγιας

Κακοκαιρία Daniel - Meteo: Πλημμύρισε ο κάμπος της Θεσσαλίας - Νέα δορυφορική εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης