Το «ευχαριστώ» του Παύλου Γερουλάνου για τα λόγια στήριξης μετά τον θάνατο της αδερφής του Δέσποινας
«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα», έγραψε στο μήνυμά του ο Παύλος Γερουλάνος
«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα. Όλη η οικογένειά μας, σας είναι ευγνώμων. Θα αποχαιρετήσουμε τη Δέσποινα αύριο Πέμπτη, στις 17:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Επιθυμία όλων μας είναι, όσοι θέλουν, αντί στεφάνων να ενισχύσουν το Μουσείο Μπενάκη.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.