Δέσποινα Γερουλάνου: Αύριο η κηδεία της – Η παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων
Η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο ενώ η σορός της θα αποτεφρωθεί
Σε στενό κύκλο θα γίνει η κηδεία της Δέσποινας Γερουλάνου, που πέθανε χθες, σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από πνευμονολογική ασθένεια.
Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο τουΜουσείου Μπενάκη.
Σε ανακοίνωση του Μουσείου Μπενάκη αναφέρεται:
«Οι φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετίσουμε τη Δέσποινα Γερουλάνου αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου στις 17:30 στη Ριτσώνα. Η οικογένεια παρακαλεί όποιος επιθυμεί, αντί στεφάνων να ενισχύσει το έργο του Μουσείου Μπενάκη, με κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό:
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.