Athens Virtual Gallery: Μια ψηφιακή κιβωτός τέχνης με έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο

Athens Virtual Gallery: Μια ψηφιακή κιβωτός τέχνης με έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο

Περιλαμβάνει έργα που ήδη έχουν φιλοξενηθεί σε σημαντικές εκθέσεις από όλον τον κόσμο αλλά και νέες δημιουργίες

Virtual_Gallery_2

Μία νέα ψηφιακή γκαλερί, με έργα καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του κόσμου, η Athens Virtual Gallery (AVG), άνοιξε τις πύλες της και περιμένει τους απανταχού φιλότεχνους να την περιηγηθούν. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία – δημιούργημα της ομάδας Civil Art, στο πλαίσιο της οποίας ζωγράφοι, εικαστικοί και φωτογράφοι, Έλληνες και ξένοι, παρουσιάζουν τα έργα τους.

Η AVG δίνει τη  δυνατότητα στους δημιουργούς να έρθουν σε επαφή με κοινό, επιμελητές, λάτρεις - συλλέκτες και φυσικά άλλους καλλιτέχνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να  δίνει  την πλήρη δυνατότητα ξενάγησης στην έκθεση και απεριόριστο χρόνο με τα έργα τέχνης.

Web_gallery

 

Η ψηφιακή αυτή πλατφόρμα φέρνει περιλαμβάνει έργα που ήδη έχουν φιλοξενηθεί σε σημαντικές εκθέσεις από όλον τον κόσμο αλλά και νέες δημιουργίες. Παράλληλα, αναπτύσσει μία διαδραστική σχέση και συνεργασία με γκαλερί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο ένα διεθνές δίκτυο καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η Athens Virtual Gallery εγκαινιάζεται με την ψηφιακή έκθεση του Κώστα Καλδάρα «Εφ’ όλης της Ύλης». Ο χορός, η μουσική, τα πορτραίτα, το κρασί, ο καπνός  «συνδιαλέγονται» στην νέα αυτή έκθεση όπου το κάρβουνο, το λάδι και το μολύβι «ζωντανεύουν» εικόνες, πρόσωπα, στιγμές. Πολυσχιδής καλλιτέχνης, αφήνει για λίγο την μουσική του ή μάλλον πιο σωστά, ζωγραφίζει τη μουσική, την έμπνευση, τη νύχτα, τις αισθήσεις, δίνει χρώματα στους ήχους.  Επισκεφθείτε την έκθεση  ΕΔΩ.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης