Χάρι Πότερ: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα που θα είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο μάγο

Χάρι Πότερ: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα που θα είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο μάγο

Το κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες για το κοινό του στις 3 Ιουνίου

potter
Ένα τριώροφο κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στον Χάρι Πότερ θα ανοίξει σύντομα στη Νέα Υόρκη, με την ονομασία «Potterheads», σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly.



Η έκταση του θα είναι περίπου 2.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα προϊόντα, που έχουν προβληθεί στις διάσημες ταινίες του νεαρού μάγου. Μερικά από αυτά είναι «μαγικά» ραβδιά, μανδύες σε διάφορα μεγέθη, βιβλία και ταινίες.

Εκτός από την αγορά προϊόντων, ο επισκέπτης θα μπορεί να ζήσει μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες, όμοιες με αυτές που περιγράφονται στα βιβλία της J.K. Rowling. Ένας τηλεφωνικός θάλαμος, που δεσπόζει δίπλα από την τεράστια 3D απεικόνιση του μυθικού φοίνικα Φοξ, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να φωτογραφηθεί μέσα του, να παίξει διαδραστικά παιχνίδια και να ζήσει μοναδικές περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας.



Σε έναν από τους 115 θεματικούς χώρους, θα μπορεί κανείς να «πετάξει» πάνω από τον Τάμεση ή να ταξιδέψει εικονικά γύρω από το μαγικό σχολείο Hogwarts.

Κλείσιμο


Όπως δήλωσε η Σάρα Ρουτς της Warner Bros: «Οι καλλιτεχνικές λεπτομέρειες και η ποιότητα του design, που είναι εμπνευσμένες από τις ταινίες του Χάρι Πότερ πρόκειται να φέρει μία παντελώς νέα αγοραστική εμπειρία στην πόλη μας. Με περισσότερα από 1.00 προϊόντα και συνδυαστικά με τις εμπειρίες, που προσφέρονται στο κατάστημα, θα διατίθεται κάτι ξεχωριστό για τον κάθε φαν».








Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Με φωνές ή τραγούδι 8 δευτερολέπτων μέσα σε ειδικό θάλαμο θα εντοπίζονται οι φορείς κορωνοϊού

Ισπανία: Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν εξαιτίας «απειλών» κατά της Γαλλίας - Δείτε βίντεο

Χουάν Χόγια Μπόρχα: «Έσβησε» το πιο viral γέλιο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης