Brit Awards 2021: Χωρίς μάσκες και αποστάσεις θα πραγματοποιηθεί φέτος η λαμπερή τελετή

Brit Awards 2021: Χωρίς μάσκες και αποστάσεις θα πραγματοποιηθεί φέτος η λαμπερή τελετή

Η  τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιείται κανονικά τον Φεβρουάριο, όμως φέτος καθυστέρησε λόγω της πανδημίας Covid-19 - Αρνητικό τεστ κορωνοϊού πρέπει να έχουν μαζί τους όλοι οι παρευρισκόμενοι

brit_awards
Χωρίς μάσκες και αποστάσεις θα πραγματοποιηθούν φέτος τα Brit Awards ως μέρος του προγράμματος της βρετανικής κυβέρνησης «Events Research Program». To εν λόγω πρόγραμμα εξετάζει τρόπους, με τους οποίους θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάποια εκδήλωση χωρίς μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Μετά τα βραβεία Όσκαρ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία και όχι διαδικτυακά,τα βραβεία Brit θα ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο. Η τελετή απονομής των βραβείων προγραμματίζεται για τις 11 Μαΐου στο O2 Arena με 4.000 καλεσμένους.



Τα 2.500 από τα εισιτήρια θα διατεθούν από τις συνεργαζόμενες δισκογραφικές εταιρείες μέσω κλήρωσης σε υγειονομικό προσωπικό, για να τιμήσουν την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ τα υπόλοιπα 1.500 εισιτήρια θα δοθούν σε καλλιτέχνες και στις ομάδες τους.

Στην εκδήλωση μπορεί να μην χρειάζεται κανείς να φορά μάσκα ή να κρατάει τις αποστάσεις, όμως θα ανακοινωθούν άλλοι κανόνες, τους οποίους θα πρέπει να ακολουθήσει το κοινό εκείνη τη μέρα. Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το αρνητικό τεστ, που θα πρέπει να έχει μαζί του ο κάθε καλεσμένος. Κατά το τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση θα κάνουν ένα επιπλέον τεστ, στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος της κυβέρνησης.










Ειδήσεις σήμερα

Ινδονησία: Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφος για να βοηθήσει στις έρευνες για το υποβρύχιο που αγνοείται

Πανδημία-Τυνησία: Ξεπέρασαν τους 10.000 οι θάνατοι


Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του παρουσιαστή - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης