Όσκαρ 2021: Οι όροι των διοργανωτών για τους υποψήφιους και οι απαγορεύσεις

Όσκαρ 2021: Οι όροι των διοργανωτών για τους υποψήφιους και οι απαγορεύσεις

Η Ακαδημία των Όσκαρ, παρά την πανδημία, θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει και φέτος την λάμψη της ετήσιας τελετής της

Oskar_1
Παρά τις δυσκολίες που δημιουργούν οι περιορισμοί της πανδημίας της Covid-19 οι διοργανωτές των φετινών Όσκαρ  δεν σκοπεύουν να κάνουν μεγάλες «εκπτώσεις» όσον αφορά το λαμπερό σόου που ετοιμάζουν για την αποπονομή των βραβείων. Γι' αυτό ακριβώς ενημέρωσαν όλους τους υποψήφιους πως δεν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους μέσω ζωντανών διαδικτυακών συνδέσεων, μια επιλογή που χρησιμοποιήθηκε σε αντίστοιχες τελετές όπως οι «Χρυσές Σφαίρες» και τα Βραβεία Emmy.

Όσοι διεκδικούν χρυσό αγαλματίδιο έλαβαν πριν λίγες ημέρες μία επιστολή από τους παραγωγούς της λαμπερής βραδιάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου στο Λος Άντζελες, στην οποία αναφερόταν πως μόνον όσοι είναι παρόντες θα μπορέσουν να συμμετάσχουν καθώς δεν θα υπάρχει η επιλογή της online εμφάνισης.

«Έχουμε κάνει τα πάντα προκειμένου να παρέχουμε μία ασφαλή και ευχάριστη βράδιά σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά όπως και για τους εκατομμύρια ανά τον κόσμο φαν του κινηματογράφου και αισθανόμαστε πως οι εικονικές συμμετοχές θα μειώσουν το καλό αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές στο πλαίσιο της ενημέρωσης των υποψηφίων οι οποίοι δεν θα έχουν καμία άλλη εναλλακτική επιλογή πλην αυτή της φυσικής τους παρουσίας.
Oscar_2
Το βραδινό ένδυμα αποτελεί και φέτος απαραίτητη προϋπόθεση για τις εμφανίσεις στην τελετή απονομής των Όσκαρ
Απ' όλο αυτό προκύπτει ξεκάρα πως η Ακαδημία των Όσκαρ δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να παρουσιάσει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι κατά πολύ κατώτερο των προηγούμενων χρόνων και θα πλήττει την ιστορία του λαμπερού θεσμού, κάτι που συνέβη τους τελευταίους μήνες με άλλες σχετικές διοργανώσεις.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως με την ίδια επιστολή ενημέρωσαν όλους τους υποφήφιους πως το βραδυνό ένδυμα συνεχίζει και φέτος να αποτελεί βασική προϋπόθεση της συμμετοχής τους στο σόου και πως οι casual εμφανίσεις που υιοθετήθηκαν σε άλλες αντίστοιχες βραδιές βραβείων δεν θα επιτραπούν σε καμία περίπτωση.

Κλείσιμο
Προφανώς και η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ θα γίνει σε στενότερο κύκλο, όπως εξάλλου υπογραμμίζεται και στην ενημερωτική επιστολή, ωστόσο η επισημότητα, η λάμψη και το γκλάμουρ αποτελούν για τους διοργανωτές απαραίτητα και μη διαπραγματεύσιμα συστατικά του θεσμού ακόμη και σε περιόδους παγκόμσιας υγειονομικής κρίσης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του μικρού Ζαχαρία

Ιταλία: Υπό εξέταση το ασυμβίβαστο της άρνησης εμβολιασμού με τα επαγγέλματα γιατρού και νοσοκόμου

Τρόμος στον Κολωνό: Άρπαξε ηλικιωμένη την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία και την ανάγκασε να κάνει ανάληψη 5.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης