«BLUE SKIES» An American Songbook: Έρχεται το νέο άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη

«BLUE SKIES» An American Songbook: Έρχεται το νέο άλμπουμ του Μάριου Φραγκούλη

Θα περιλαμβάνει πασίγνωστα αμερικανικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει σε συναυλία του στο Ηρώδειο

Marios_Fragoulis
Μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα αμερικανικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Μάριος Φραγκούλης  κατά την διάρκεια της μακρόχρονης μουσικής διαδρομής του  περιλαμβάνει το νέο, 21ο κατά σειρά άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαϊου με τίτλο  «BLUE SKIES» An American Songbook. Στην δισκογραφική αυτή δουλειά έχουν καταγραφεί οι ερμηνείες του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα τενόρου από συναυλία του στο Ηρώδειο ενθουσιάζοντας το κοινό.
Mario Frangoulis "BLUE SKIES" - Live in concert


«Στη μουσική και το θέατρο, πρέπει να είμαι ευέλικτος, να προσαρμόζομαι στο τι συμβαίνει γύρω μου και συχνά να πειραματίζομαι με νέους και ιδιαίτερους συνδυασμούς της μουσικής και των ικανοτήτων μου ως ηθοποιός. Αυτό είναι εμφανές και στο προσωπικό μου στυλ. Η ζωή είναι ένα μωσαϊκό εμπειριών που συνθέτει ποιοι είμαστε - δεν υπάρχει ο «σωστός» τρόπος να κάνουμε οτιδήποτε. Ό, τι και αν κάνω έχει να κάνει με την αλήθεια μου, τα συναισθήματά μου και την ταυτότητά μου» δηλώνει ο ίδιος με νόημα εξηγώνοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και την καριέρα του

«Strangers in the Night», «My Funny Valentine», «Autumn Leaves», «Dream a Little Dream of Me» αλλά και «I Get a Kick Out of You», «My Baby Just Cares For Me», «Blue Skies», «So in Love» - τραγούδι που ερμήνευσε ο Μάριος μαζί με τη Lara Fabian στην ταινία De-Lovely - αλλά και το «In The Cool of The Day» του Μάνου Χατζιδάκι είναι ανάμεσα στα 30 κομμάτια που περιέχει το άλμπουμ. Όλα με τις υπογραφές σπουδαίων συνθετών μεταξύ των οποίων οι Rodgers & Hammerstein, Gershwin, ColePorter, Irving Berlin, Leonard Bernstein, Michel Legrand, Stephen Sondheim και Μάνος Χατζιδάκις.
Mario Frangoulis "Blue Skies" An American Songbook -  Global Premiere Streaming Event Spot

Σε ιδιαίτερη εκείνη μουσική βραδιά, η οποία θα προβληθεί μέσω streaming στις 8 Μαίου, σε Α' παγκόσμια προβολή, προσκεκλημένοι του του Μάριου Φραγκούλη ήταν η ερμηνεύτρια Tammy McCann, προερχόμενη από τα μεγαλύτερα Jazz φεστιβάλ με εξαιρετικές κριτικές αλλά και η εξαιρετική 25μελής Big Band του. Μια ορχήστρα αποτελούμενη από μουσικούς διεθνούς κύρους υπό την διεύθυνε ο δικός μας Λουκάς Καρυτινός,.

To cd και το streaming του «Blue Skies» στηρίζουν την εκπαίδευση και ιδιαίτερα τον σημαντικό οργανισμό Horatio Alger Association, που παρέχει υποτροφίες σε μαθητές που τις έχουν ανάγκη και έχουν διαπρέψει ενώ αντιμετωπίζουν μεγάλες αντιξοότητες στη ζωή τους.

Κλείσιμο
Εισιτήρια για την online μετάδοση της συναυλίας του Ηρωδείου θα βρείτε ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Έλυσε τη σιωπή του ο Ερντογάν για τα «χαμένα» 128 δισ. δολάρια και κατηγόρησε... την αντιπολίτευση

Γερμανία: Εκτόξευση των Πρασίνων με το τέλος της εποχής Μέρκελ - Επτά μονάδες μπροστά οι Gruenen

Handelsblatt για άνοιγμα τουρισμού: «H Ελλάδα προχωρά μόνη μπροστά»

.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης