Με το ποσό των 4.260.000 ευρώ ενισχύονται οι εποπτευόμενοι από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού πολιτιστικοί οργανισμοί της Θεσσαλονίκης, έπειτα από εισήγηση της υπουργού κ. Λίνας Μενδώνηκαι με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, «η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη από τον κορωνοϊό. Είναι πρωταρχικής σημασίας να στηρίξουμε τους πολιτιστικούς οργανισμούς της, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα να πραγματοποιούν το έργο τους και να προσφέρουν πολιτισμό στην πόλη, αλλά και σε όλη την Βόρειο Ελλάδα».
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!