Ένα on line φορολογικό γραφείο

Ένα on line φορολογικό γραφείο

Ο Θωμάς, ο Γιώργος και ο Δημήτρης Περτσινίδης από την Κοζάνη – 21 οι δύο πρώτοι, 18 ο τρίτος- βρίσκονται πίσω από την ιστοσελίδα indima.gr. που παρέχει πακέτα φορολογικών υπηρεσιών με προκαθορισμένες τιμές.

indima_art
Ο Θωμάς Περτσινίδης είναι μόλις 21 ετών. Με τον δίδυμο αδελφό του, τον Γιώργο και τον νεώτερο αδελφό του, τον 18χρονο Δημήτρη επέλεξαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στη ζωή τους φτιάχνοντας μια on line πλατφόρμα για φορολογικές δηλώσεις – μια ιστοσελίδα με αξιώσεις πλατφόρμας που είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο και καλύπτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών λογιστικού γραφείου. Το όνομα της indima.gr.

Τα τρία αδέλφια κατάγονται από την Κοζάνη – οι δύο είναι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, ο Θωμάς σπουδάζει Λογιστική και  Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα τους με λογιστικό γραφείο στη πόλη της Κοζάνης) και ο Γιώργος γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ο μικρότερος, ο Δημήτρης που σχεδίασε την ιστοσελίδα διαβάζει για τις Πανελλαδικές με στόχο να σπουδάσει  Πληροφορική.
indima

Ο Θωμάς μου ζήτησε να δω την ιστοσελίδα τους, την είδα και αποφάσισα να γράψω δύο λόγια για το θάρρος και την επιμονή αυτών των νέων αλλά και για τον ενθουσιασμό και την δημιουργική τους διάθεση. Ο Θωμάς είναι ο επικεφαλής της προσπάθειας της νέας γενιάς της οικογένειας με τον πατέρα τους, τον Σάββα να παραμένει ως ειδικός σύμβουλος στο πλευρό τους.

Από την κουβέντα μας συγκράτησα ότι ο μεγαλύτερος πελάτης τους ήταν ένας 80χρονος συντοπίτης τους, ενώ υπάρχει στην ιστοσελίδα και μια αξιοσημείωτη κίνηση από Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Ο Θωμάς μου μίλησε για την προσπάθεια τους: « Τα τελευταία χρόνια όλα έχουν εξελιχθεί και  ψηφιοποιηθεί στο επάγγελμα του λογιστή ( βλέπε taxisnet). Αν και ο λογιστής τα κάνει όλα μέσω του διαδικτύου, οι πελάτες του εξακολουθούν να τον επισκέπτονται. Έτσι αποφασίσαμε να βρούμε μια  λύση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για αυτό  δημιουργήσαμε και την ιστοσελίδα μας  indima.gr».

Όποιος την επισκεφθεί θα έχει την ευκαιρία να δει και να επιλέξει τα πακέτα των υπηρεσιών αλλά και το κόστος παροχής τους.
indima2
Κλείσιμο
Ο ίδιος ο Θωμάς περηφανεύεται ότι το  indima.gr είναι το πρώτο Online φορολογικό γραφείο στην Ελλάδα που βασίζεται σε μία έμπειρη ομάδα φοροτεχνικών ( η οικογενειακή παράδοση παρούσα). «Είναι εύκολο και γρήγορο και το καλύτερο όλα γίνονται από την άνεση του σπιτιού σας! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, επιλέξτε ένα από τα  δεκάδες φορολογικά πακέτα που σας ενδιαφέρει, πληρώστε μέσω τραπέζης ή  PayPal και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Μέσα σε 24 ώρες θα σας έχουμε  εξυπηρετήσει!». Στα επόμενα σχέδια τους είναι η παραπέρα βελτίωση την ιστοσελίδας με την προσθήκη και live chat και την δημιουργία εφαρμογής για το κινητό «με  σκοπό πάντα την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας», όπως λέει ο Θωμάς. Ακόμη και αν τους κρίνετε αυστηρά, δώστε τους μια ευκαιρία να σας δείξουν την δουλειά τους. Το αξίζουν για το θάρρος και τον ενθουσιασμό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης