Η VW ετοιμάζει το Shooting Brake Αrteon

Η VW ετοιμάζει το Shooting Brake Αrteon

Την πρακτικότητα του Arteon θα προσπαθήσει να ενισχύσει η VW στο επόμενο διάστημα, καθώς έχει ήδη στα σκαριά τη station wagon έκδοση του.

Ακόμη μια version θα αποκτήσει το 4θυρο κουπέ μοντέλο της VW. Oι ιθύνοντες της εταιρείας επιβεβαίωσαν πρόσφατα πως ετοιμάζουν το Arteon Shooting Brake, το οποίο θα τονίσει την πρακτική πλευρά του μοντέλου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος του 2018 θα ξεκινήσει το λανσάρισμα του αυτοκινήτου αρχικά στις αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας. 

Από τη κατασκοπευτική εικόνα που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο φαίνεται πως το station wagon αμάξωμα θα έχει ένα αρκετά δυναμικό πίσω τμήμα (με έντονη κλίση στο τελείωμα της οροφής), έτσι ώστε να δέσει αρμονικά με το επιθετικό εμπρόσθιο μέρος που θα παραμείνει ίδιο. 

Όπως είναι φυσικό, το γερμανικό μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB και στην γκάμα των μηχανικών του συνόλων ίσως προστεθεί ένα νέο 6κύλινδρο μοτέρ βενζίνης. 
Το παρόν θα δώσουν και τα υπάρχοντα μηχανικά σύνολα πετρελαίου και βενζίνης στα 2.000 κυβικά εκατοστά με απόδοση έως 280 ίππους. Επιπλέον, ο TSI των 280 PS και ο TDI των 240 PS θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION της Volkswagen.
Δείτε Επίσης

190207091712_sym-cargo-elta-gorgolis

Μοντέλα της γνωστής SYM θα εντάξουν στο δυναμικό τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.), τα οποία και θα προμηθευτούν από την επίσημη αντιπρόσωπο της ταϊβανέζικης εταιρίας στην Ελλάδα, Γκοργκόλης Α.Ε...

golf_2

Οι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων χωρίζονται σε αυτές που αγοράζουν οι ιδιώτες αγοραστές, αλλά και στις εταιρικές που αφορούν στις πωλήσεις leasing/fleet και ενοικιαζόμενων μοντέλων. Ας δούμε ποιες προτίμησαν οι Ευρωπαίοι τη χρονιά που μας πέρασε.

peugeot_2

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Peugeot που από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου έτους φάνηκε ότι θα κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον των πελατών.

kteo

Πολύ σοβαρές παρανομίες καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ οι οποίες όπως φαίνεται δεν λαμβάνονται σοβαρά από το υπουργείο Μεταφορών…