IMx Kuro: Η νέα φιλοσοφία της Nissan

IMx Kuro: Η νέα φιλοσοφία της Nissan

To πρωτότυπο ΙΜx Kuro έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης δείχνοντας μας τη σχεδιαστική τάση που θα ακολουθήσει η Nissan στα επόμενα χρόνια.

IMx Kuro: Η νέα φιλοσοφία της Nissan
Το Kuro είναι η εξέλιξη του πρωτοτύπου IMx που έδειξε η Nissan πριν από ένα χρόνο. Ο κωδικός ΙΜ αποτελεί την συντόμευση του Intelligent Mobility, ενώ το x συμβολίζει την τετρακίνηση η οποία προσφέρεται από τους δύο ηλεκτροκινητήρες που αντίστοιχα μεταφέρουν ισχύ στους δύο άξονες. Τα στοιχεία απόδοσης μάλιστα είναι παραπάνω από εντυπωσιακά καθώς η ισχύς φθάνει τους 435 ίππους ενώ η ροπή ξεπερνά αυτή του GT-R καθώς οριοθετείται πάνω από τα 70 Kg. 

Μεταξύ άλλων είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Brain-to-Vehicle, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να διαβάζει τα εγκεφαλικά σήματα του οδηγού προσαρμόζοντας ανάλογα το όχημα είτε όταν αυτός οδηγεί είτε όταν λειτουργεί στο σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Το IMx Kuro θα μπορεί να βρίσκει και να προτείνει σημεία στάθμευσης και φόρτισης ενώ θα υπάρχει δυνατότητα όταν δεν χρησιμοποιείται να συνδέεται στο ηλεκτρικό δίκτυο και να λειτουργεί ως γεννήτρια προσφέροντας ηλεκτρικό ρεύμα.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης