Το διαστημικό off road της Renault

Το διαστημικό off road της Renault

Η σχεδίασή του είναι φουτουριστική ακόμη και για τα γούστα των Ευρωπαίων, πόσω μάλλον για τους κατοίκους της Ινδίας, σε έκθεση της οποίας παρουσιάστηκε.

Το διαστημικό off road της Renault
Το KWID είναι το πρώτο concept car που κάνει πρεμιέρα έξω από τη Γηραιά Ήπειρο και συμβολίζει τη σημασία που έχει για τη Renault η αγορά της Ινδίας. Είναι ένα μυώδες μικρό off road μοντέλο, με μεγάλους τροχούς που εξέχουν από τους θόλους, θυμίζοντας byggy. Εμφανίζεται στο περίπτερο της γαλλικής μάρκας στην έκθεση Auto Expo στο Δελχί και έχει ως αποστολή να τραβήξει τα βλέμματα στην Ινδία, κυρίως των νέων ανθρώπων.

Το KWID Concept φέρει διχρωμία γκρι-κίτρινου στο αμάξωμα, δύο πόρτες τύπου gullwing, ενώ στο επίσης μοντέρνο εσωτερικό υπάρχουν τρεις θέσεις μπροστά (με τον οδηγό να κάθεται στη μέση!) και δύο πίσω. Σχεδιάστηκε στη Γαλλία με βάση αρχικά σχέδια από τα τμήματα της Renault τόσο στην Ινδία όσο και στη Βραζιλία.

Eίναι προσθιοκίνητο, εφοδιάζεται με 1.2 turbo βενζίνης και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC, όμως είναι έτοιμο να δεχτεί μπαταρίες, ώστε να λειτουργήσει ως ηλεκτρικό όχημα.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης