Το πιο δυνατό Defender που φτιάχτηκε ποτέ;

Το πιο δυνατό Defender που φτιάχτηκε ποτέ;

Στη νέα του έκδοση, το Land Rover θέλει να τα βάλει και με τα supercars λόγω των εξωπραγματικών επιδόσεων που θα προσφέρει.

240101110831_DEFENDER-4

Πρόκειται να είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα φέρει το νέο σήμα Octa, το οποίο η JLR λέει ότι προέρχεται από το οκτάεδρο σχήμα του διαμαντιού, του σκληρότερου φυσικού ορυκτού στη Γη. Αν και τα συγκεκριμένα στοιχεία επιδόσεων παραμένουν αδιευκρίνιστα, το όχημα θα διαθέτει έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο, ήπια υβριδικό κινητήρα V-8, προέλευσης BMW. Το νέο Defender μπορεί να ενσωματώσει βελτιώσεις παρόμοιες με αυτές που είδαμε στο Range Rover SV, με την απόδοσή του να φθάνει τους 635 ίππους.

Οι εκτιμήσεις θέλουν το βαρύ extreme Defender να φθάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα! Επιπλέον, η χαρακτηριστική υδραυλική αερανάρτηση 6D Dynamics της Land Rover θα εξασφαλίζει άνετη οδήγηση, διατηρώντας τη σταθερότητα ακόμα και κατά τη διάρκεια σκληρών off road διαδρομών.



Εξοπλισμένο με φρένα Brembo υψηλής απόδοσης, το Defender Octa υπόσχεται δύναμη και αποτελεσματικότητα. Οπτικά θα ξεχωρίζει από τα ειδικά σήματα, εμπνευσμένα από διαμάντια τα οποία θα κοσμούν τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.

Η πλήρης αποκάλυψη του Defender Octa έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο έτος, ενώ για τους βιαστικούς έχουν ήδη ξεκινήσει οι παραγγελίες. Όσο για την τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει αρκετά το όριο των 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης