Sony: Αυτοκίνητα παιχνιδομηχανές

Sony: Αυτοκίνητα παιχνιδομηχανές

Πέρα από την ηλεκτροκίνηση ενδιαφέρον παρουσιάζει η εμπλοκή εταιριών ηλεκτρονικών στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Sony-1

Ήδη γνωρίζουμε για την Αpple, την Xiaomi και την Ηuawei, ενώ και η Sony εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της να φτιάξει και αυτή το δικό της αυτοΤο 2020 παρουσίασε το πρώτο όχημά της στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας, το sedan Vision S-01. Kαι φέτος στην ίδια έκθεση παρουσίασε την δεύτερη πρότασή της, το SUV Vision S-02.

Η Sony έχει πάρει αρκετά σοβαρά την ενασχόλησή της με τα αυτοκίνητα, έστω και αν μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο από δοκιμές των concept που έχει παρουσιάσει.

Η Sony βλέπει το αυτοκίνητο ως πλατφόρμα εφαρμογής των σύγχρονων τεχνολογιών και ψηφιακών συστημάτων διασύνδεσης και διασκέδασης. Η εφαρμογή του 5G θα ανεβάσει εκθετικά τις δυνατότητες αυτών των νέων τεχνολογιών, με την Sony να βλέπει τα αυτοκίνητα να αλλάζουν θυμίζοντας την μετάβαση που έγινε από τα απλά τηλέφωνα στα smartphones.


O Ιzumi Kawanishi, ο οποίος έχει αναλάβει την διεύθυνση του νέου τμήματος Sony Mobility που θα ασχοληθεί με την παραγωγή των οχημάτων, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι η εταιρία βλέπει τα αυτοκίνητα όχι τόσο ως οχήματα μεταφοράς αλλά ως κινητούς χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης